Selecteer een pagina

De Wet van Aantrekking – uitleg

Dus jij wilt meer uitleg over de ‘Wet van Aantrekking’ en de genoemde 4 stappen. Prima! De uitleg zal je duidelijk maken dat het echt zo werkt. Het klinkt misschien merkwaardig dat je je leven kunt veranderen in slechts 4 stappen! Maar je zult merken dat er niet meer voor nodig is om het gewenste resultaat te ontvangen. Laat mij weten wat je ervan vindt. Mocht je iets onduidelijk vinden, laat mij dat ook weten. Dan kan ik het verbeteren. Klik hier voor contact.

Daarnaast kun je allerlei vragen hebben over het hoe en waarom jouw leven dan niet is wat je eigenlijk zou willen. Daarvoor is deze uitleg ook. Hoe jouw leven is opgebouwd via meerdere levensfasen en wat de uitwerking daarvan is. Voor de toepassing van de stappen heb je deze uitleg niet nodig maar als het desondanks toch moeilijker gaat dan verwacht, kan de uitleg inzicht geven over de storende factoren. Daarvoor zijn een aantal doe-het-zelf oefeningen toegevoegd zodat je meer inzicht in je eigen leven krijgt en je kunt gaan begrijpen hoe jij jouw huidige leven zelf hebt aangetrokken en vorm hebt gegeven.
Laat mij weten hoe dit gegaan is of waar iets onduidelijk is. Dan kan ik het blijven verbeteren. De links voor de oefeningen vind je op de betreffende pagina’s. Dan opent er een nieuwe pagina met dezelfde tekst en aanvullingen daarop + de oefeningen.
Gebruik een schrijfboekje om notities te maken. Dan kun je regelmatig terugbladeren en meer verbanden leggen naarmate je meer oefeningen hebt gedaan.

De essentie van de Wet van Aantrekking is dat ieder mens zijn eigen leven creëert. Dat klinkt wellicht wat vreemd in de oren maar wanneer je wat tijd besteedt aan het nadenken over levensprocessen en het lezen van de uitleg en eventueel toepassen van de doe-het-zelf oefeningen, dan begrijp je waarschijnlijk al snel waarom dat inderdaad zo is.

Het komt er in het kort op neer dat jij een magnetische werking hebt op de zaken die jij in je leven aantrekt. Gedachten en emoties zijn geladen energieën en die trekken soortgelijke energieën en vormen aan. Jouw keuzes in het leven, groot of klein, hebben invloed op wat je tegenkomt. De komende pagina’s zullen dit meer verduidelijken. Plezier! 

Begin hier met de eerste pagina

Share This