Selecteer een pagina

pag 4 – de ‘Wet van Aantrekking’

De behoefte tot verandering zal je input gaan geven, bijv. in de vorm van boeken die je tegenkomt, andere personen in je leven, cursussen die jouw interesse krijgen etc. Dit lijk je als vanzelf aan te trekken. En inderdaad, dat is ook zo. Je trekt naar je toe wat je uitzend en daarmee zet je de ‘Wet van Aantrekking’ (‘Law of Attraction’) in werking.

Zend je niets uit zoals in het vegetatieve bestaan, dan blijft alles zoals het is. Zodra er nieuwe wensen en verlangens ontstaan, worden deze als signalen de ether in gestuurd. Een respons volgt zodra ze door het juiste worden ontvangen. Dat is allemaal een kwestie van energie en de juiste trilling. Deze Wet van Aantrekking werkt in het groot en in het klein.

Paar voorbeelden:
Onze wit/rode poes was voor het eerst krols en er verscheen een zwart/witte kater. Wij wilden een rode kater omdat we rode poesjes wilden. Dus nee gezegd tegen deze kater. Poes binnen gehouden. Na een week krolsheid over. Rust … Drie dagen later … Weer krols maar anders. Nu verscheen er ineens een vaalrode kater. Lief en vriendelijk. Poes naar buiten. Rituelen begonnen met als resultaat: dekking. De zwart/witte kater zat vijf meter verder te wachten op zijn beurt. Helaas, werd niet toegestaan door poes en rode kater. Nu wachten of ze echt zwanger is. Kater nog een dag voor glazen deur zitten kijken. Eten gegeven en bedankt. Kater weg.
Wij wilden een rode kater, wij kregen een rode kater.

Klein voorbeeld, maar zo werkt de Wet van Aantrekking. Volhouden als het antwoord niet direct matcht! zoals met de z/w kater. Het gewenste komt heus!

nog een voorbeeld

 

Lees hier verder over De Vier Eenvoudige maar Effectieve Stappen

Share This