Selecteer een pagina

M & S Consultancy

Naast wandelcoaching via Wandelcoach Texel, kun je bij mij ook terecht voor Mental & Spiritual Consultancy. Dat is meestal ‘on site’. Dus bij jou thuis of op een andere locatie.

Als Mental & Spiritueel Consultant bied ik hulp aan op het gebied van mentale of spirituele zaken. Dat kan heel divers zijn, dus informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. De consultancy is vooral bedoeld om ongewenste situaties direct aan te pakken en te herstellen. Hieronder vind je een aantal voorbeelden om een idee te geven in welke situaties je mij als M&S Consultant kunt inhuren. In al deze gevallen is wandelcoaching een goede follow-up omdat na het herstel de ongewenste situatie weer terug kan keren indien de onderliggende oorzaak niet wordt aangepakt. De wandelcoachsessies bieden inzicht in die onderliggende oorzaak en geven ook een uitweg op welke wijze je het definitief uit jouw leven kunt laten verdwijnen.

ENKELE VOORBEELDEN:

  • Gedachten spoken door je hoofd en je wordt daar heel moe van. Je kunt het maar niet stop zetten. Het kan een innerlijk signaal zijn wanneer het herhalende gedachten zijn. Het kan ook een energetische lekkage zijn die om heling vraagt. Het kan ook zijn dat je gewoon een sterke denker bent en wat tips nodig hebt om af en toe stilte te kunnen ervaren.
  • Een mindset is een verzameling gedachten die gekoppeld is aan soorten gebeurtenissen of geassocieerd zijn aan herinneringen. Mindsets worden het hele leven door gevormd en maar moeizaam afgebroken. Het kunnen belangrijke stoorzenders worden in je leven. Onder andere als bepaalde zaken maar niet kunnen worden losgelaten of op subtiele wijze hun invloed laten gelden in de dingen die je doet. Veel mindsets stammen uit de jeugd en aannames die je toen hebt gedaan. Vaak zijn die aannames helemaal niet rationeel of juist, maar vooral gebaseerd op het feit of je dan ‘lief’ werd gevonden of niet. Je hebt daarmee heel veel gedachtengangen van anderen jezelf ‘toegeëigend’. Die mindsets weer uit je systeem verwijderen is lastig, zeker als ze in zekere zin ‘ongrijpbaar’ zijn. Als consultant help ik je om jouw mindsets te herkennen, er verbinding mee te maken en ze los te laten.
  • Je hebt het idee dat je gevoelig bent voor sferen in huis of in gezelschappen. Die kunnen vaak heel sterk jouw gemoedstoestand beïnvloeden en niet altijd op een prettige wijze. “Hoe ga ik hiermee om?” vraag je jezelf misschien af. Ik kan je daarbij helpen door je te helpen herkennen hoe deze invloeden binnenkomen. Wat je daaraan kunt doen en hoe er mee om te gaan in het dagelijkse leven.
  • Je hebt het gevoel dat er een geest (spirit) om je heen hangt, met je mee reist of in huis rondloopt. En je wilt graag weten wat die geest van je wilt. Je kunt mij inhuren om te kijken of jouw gevoel juist is en wat voor spirit dat dan is. En ik kan voor jou vragen of achterhalen wat die spirit van jou wil zodat jij kan beslissen wat jij daarmee wil doen.
  • Vervelender is het als je het gevoel hebt door onzuivere geesten belaagd te worden die je uit je slaap houden of continu om je heen zijn en allerlei duistere of pijnlijke gedachten inblazen. Is het heel ernstig en heb je zelfmoordneigingen, dan adviseer ik je om onmiddellijk deskundige psychiatrische hulp in te roepen. Kun je nog zelfstandig functioneren, dan kun je ook mijn hulp inroepen voor een ‘gewenste’ spirituele interventie. Hierbij pas ik een ‘Rescue & Cleansing’ toe om jou te helpen. In de ‘Rescue’ maak ik contact met de belagers en help hen te vertrekken. Daarna volgt een ‘Cleansing’ van jouw energie om achtergebleven restanten te verwijderen. Wat daarna nodig is, is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Realiseer je wel dat dit een ernstige situatie is waar goede hulpverlening noodzakelijk is. Coaching kan jou helpen om te voorkomen dat de situatie weer opnieuw optreedt. De reden dat je dit hebt aangetrokken is dan nog niet aangepakt. Maar ook medicatie kan nodig zijn. Daarvoor zul je een deskundige en daartoe bevoegde moeten raadplegen.
  •  Je wilt spiritualiteit in jouw leven een plek geven maar weet niet goed waar te beginnen of waar je op moet letten. Er is veel diversiteit in spiritualiteit en het kan zelfs zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik help je om jouw eigen spiritualiteit te ontdekken, helder te maken en de gewenste stappen te maken. Voor dit onderdeel is ook een programma via wandelcoaching. Kijk eventueel ook daar of dit transformatieprogramma iets voor jou is.

Zoals vermeld zijn dit enkele voorbeelden. Bel of mail vrijblijvend voor informatie of mogelijkheden voor jouw specifieke situatie. Dit informatieve gesprek/antwoord is kosteloos. Hierna beslis jij of je mij wel of niet wilt inhuren. Wil je dat, dan maken we een afspraak voor een consult.

Een intake/oriëntatie duurt gemiddeld een half uur. Hierin wordt jouw situatie duidelijk gemaakt. Jij vertelt mij wat er aan de hand is. Ik doe waarnemingen. Daarmee bespreken wij wat ik voor jou kan doen.
Afhankelijk van de behoefte en de nood, ga ik direct tot handeling over. Dat is dan het eerste consult en kan tot een uur duren. We bespreken ook het aantal vervolgstappen. Zodat voor jou en mij duidelijk is, hoeveel sessies er nodig kunnen zijn. Als er een Rescue & Cleansing nodig is, maken we daar een aparte afspraak voor. Daarvoor geldt ook een ander tarief.

KOSTEN:

intake/orientatie 25 euro
eerste consult: 45 euro
Rescue & Cleansing: 95 euro
vervolgconsult: 55 euro per uur

alle genoemde bedragen zijn excl. 21% btw

Share This