Selecteer een pagina

Mijn voorstel aan jou

Geweldig dat je er voor kiest om te weten wat mijn voorstel aan jou inhoud!

De meeste onderwerpen in de opsomming bij ‘klaar voor de verandering’, hebben te maken met transformatie. Transformatie is wanneer je van de ene vorm overgaat in een andere vorm. Vergelijk het maar met de transformatie van een kikkervisje in een kikker of de rups die een vlinder wordt. En de bedoelde transformatie bij mensen is wanneer je anders wilt gaan leven dan je daarvoor deed. En jouw eigen handelen zodanig verandert dat je geheel andere resultaten zult oogsten dan daarvoor.

Als je bijvoorbeeld leest over: ‘een persoon bent die jouw passie wilt vinden waar jouw hart vol van is en daarnaar gaan leven. Omdat jij jouw leven en dat van anderen betekenis wilt geven’. Dan is dat laatste over jouw leven en dat van anderen betekenis geven nog niet of een weinig aan de orde. De transformatie in dit voorbeeld bestaat er dan uit dat wanneer je eenmaal je passie voelt en ernaar leeft, die betekenis wel kunt gaan geven. Het is een manier van leven die wezenlijk verschil maakt in jouw eigen leven en ook in dat van anderen.

Je passie vinden heeft te maken waar je hart vol van is. Wat zet jou in vuur en vlam? Waar kom je ’s nachts je bed voor uit? Wanneer bemerk je enthousiasme bij jezelf. Dàt zijn meestal goede aanwijzingen om je passie te vinden. Eenmaal gevonden dan kun je daar op doorgaan.

Maar dit is slechts een voorbeeld. Het kan ook een van de andere voorbeelden betreffen die opgenoemd zijn. Een transformatie is de juiste stap om jouw wens tot veranderen de swing te geven die het nodig heeft. Het klinkt wellicht als een avontuur en misschien is het dat ook wel voor jou. Maar het is dan wel een avontuur die jouw enthousiast maakt en werkelijke vreugde geeft. En eenmaal in het juiste spoor, ga je van elke stap genieten!

Wandelcoach Texel kan jouw helpen die transformatie in te zetten waardoor jij jouw leven anders in kan richten. Hier kun je meer lezen over transformatie. Tot ziens op Texel voor een ‘avontuurlijke’ wandelcoachsessie en een ontdekkingsreis in jou zelf.

En om jouw 1e stap gemakkelijker te kunnen zetten, ontvang je de 1e wandelcoachsessie (ong. anderhalf uur) met een aantrekkelijke korting!! Vermeldt dit voorstel van NatureWeb als referentie en je betaalt ipv 65 euro maar 45 euro!

Wil je het liever zelf proberen? Ook goed. Neem de teugels van je eigen leven in handen! Kijk hier voor het 4-stappenplan en verander je leven voorgoed!

Share This