Selecteer een pagina

Doe Het Zelf Pakket

 

In slechts 4 stappen

jouw leven van koers veranderen

Lekker Doe-Het-Zelfven?
Wil je liever eerst zelf aan de slag gaan? Voor de ‘Doe-Het-Zelvers’ is daarvoor een programma ontwikkeld. Geen coach, geen bemoeienis van anderen, lekker helemaal zelf! Met dit 4-stappen-plan, met tekst en uitleg en oefeningen, zet jij jezelf in een nieuwe koers! Met behulp van oefeningen groeit het inzicht in je eigen leven en waarom je doet zoals je doet.

Waar het bij coaching om gaat
In coaching gaat het meestal om een verandering in het leven. Er is een wens in de toekomst en er is een situatie nu. De coaching betreft dan de weg naar het gewenste. Daar kun je vervolgens allerlei tools op loslaten en strategieën, maar in wezen komt het neer op slechts een paar kleine wijzigingen in je leven om een koerswijziging tot stand te brengen.

De koerswijziging inzetten
Dus, om maar gelijk met de deur in huis te vallen: Je leven de invulling geven die je graag wenst, begint in het gedachtenleven en het daaraan gekoppelde gevoelsleven. Daarmee trek je precies het juiste aan om de koerswijziging in te zetten.

Slechts 4 stappen nodig
Daarvoor zijn er slechts 4 stappen nodig. In het door Lifecoaching Texel ontwikkelde 4-STAPPENPLAN, kun jij zelf in jouw eigen tempo aan de slag, leer je inzien waarom je doet zoals je doet, begrijp je de noodzakelijke stappen en zet je vervolgens de gewenste koers in. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Binnenkort beschikbaar
Het 4-stappenplan is gereed en wordt nagelopen op taal, grammatica en werkbaarheid.

Zodra alle revisies gereed zijn, zal het 4-stappenplan via deze website aangeboden worden. Geef via het contactformulier hieronder aan dat je hierover op de hoogte wilt worden gehouden.

Je gaat hiermee géén verplichtingen tot aankoop aan! 

In slechts 4 STAPPEN jouw leven veranderen!

Share This