Selecteer een pagina

Het Intuïtief Wandelen eBook

 

Op eigen gelegenheid wandelen èn
persoonlijke levensvraagstukken oplossen!

Ontspanning door inspanning
Wandelen in de natuur is een aangenaam tijdverdrijf en geeft veel ontspanning door inspanning. Wil je meer uit je wandeling halen en ook inzichten ontvangen voor jouzelf, een vraagstuk of levenssituatie? Wil je dit zelf doen? Dan is dit eBook zeer geschikt.

De essentie van intuïtief wandelen
Met dit eBook dat je op jouw smartphone of tablet gebruikt, leer je de essentie kennen van het intuïtief wandelen in de natuur of waar dan ook. Leer hoe jouw (natuurlijke) omgeving reageert op jouw innerlijke vragen en verlangens.

Oeroude methode
Deze oeroude methode werd en wordt nog steeds toegepast door oorspronkelijke bevolkingsgroepen die in en dichtbij de natuur leven. De natuur levert hen niet alleen voedsel maar ook inzichten en wijsheid. Lifecoaching Texel heeft veel ervaring met deze methode en gebruikt dit ook in de intuïtieve coachingsvormen.

Binnenkort beschikbaar
Met dit eBook als ‘coach’ kun jij hier binnenkort ook kennis mee maken. Verkrijg al wandelend door de natuur antwoorden en inzichten voor jouw persoonlijke vraagstukken. 

Dit eBook is in de maak en is op dit moment nog niet beschikbaar voor verkoop. Als je interesse voor dit eBook hebt, meldt je dan aan via onderstaand contactformulier zodat wij jou kunnen berichten zodra het gereed is. 

Je gaat hiermee géén verplichtingen tot aankoop aan! 

 

Meldt je hier aan zodat je weet wanneer het eBook beschikbaar is

Share This