Selecteer een pagina

1 op 1 met Lifestyle Coach Kees

Leven, Gezondheid, Carriêre

Start Vandaag met JOUW Nieuwe Levensstijl Vorm te Geven!

DOEL Stellen

Stel jezelf een Nieuw Doel en start vandaag nog met een gestructureerde aanpak.

Doelgericht werken maakt dat je meer gefocust en geconcentreerd jouw tijd besteedt. Dat maakt jou efficiënter!

Grenzen Stellen

Stel Nieuwe Grenzen en bescherm jezelf vandaag nog tegen overload vanuit jouw omgeving!

Grenzen stellen is belangrijk voor jouw gezondheid. Leer NEE te zeggen als het jou niet uitkomt!

Opnieuw FIT

Geef jezelf Nieuwe Energie door energieker, blijer en frisser in het Leven te staan!

Vermoeidheid kan een zware aanslag op je gezondheid en levensvreugde doen. Laat dit niet langer toe!

Schep Ruimte

Ruim Oude Zaken op en Schep Nieuwe Ruimte om leuke dingen te gaan doen!

Sleep je een koffer mee vol oude zaken die je niet langer gebruikt? Leer dit zinvol op te ruimen en geniet van de Ruimte die er dan ontstaat!

Hulp bij het vinden van succes met Coaching op Maat

Voelt het Tijd om een Verandering in jouw Levensstijl te brengen, maar weet je niet hoe?

Ieder heeft van tijd tot tijd een gevoel dat het anders moet. En heel vaak gebeurt het dan toch niet omdat niet duidelijk is hoe of omdat iets jou weerhoudt. Zet daar een dikke . achter en start vandaag nog jouw leven te veranderen in de richting waar jij heen wilt!

Daarnaast heeft ieder mens veel potentieel dat ongebruikt ligt te wachten. Waarom ontsluit jij niet jouw onvermoede vermogens en maak jij jouw leven gelukkig, blij en gezond!

Wat Is Lifestyle coaching?

Vindt zelf de antwoorden op jouw vragen!

Bij Lifestyle Coaching gaat het erom dat jijzelf de antwoorden vind bij jouw levensstijl vragen. Door op locatie naar de huidige situatie te kijken en wat daarin gewenst wordt, kun je middels oefeningen en bevragen, de antwoorden vinden waarmee jij jouw leven(sstijl) anders kunt gaan bekijken, beleven, doorzien en uiteindelijk ook anders kunt vormgeven.

Voor wie is Lifestyle Coaching geschikt?

Lifestyle Coaching is bijvoorbeeld voor mensen die tegen hun grens aan gelopen zijn of die te vaak vermoeid zijn. Of die langdurig ziek zijn en niet goed begrijpen waarom het niet verandert. Ook voor mensen die met allerlei  vragen zitten over hun eigen levensstijl of voor hen die hun stijl eens goed willen bekijken vanuit een ander perspectief. 

Lifestyle Coaching biedt handvaten en hulpmiddelen

Als je iets wilt veranderen, is het belangrijk dat je over handvaten en hulpmiddelen beschikt om dat mogelijk te maken. Antwoorden zijn hulpmiddelen en hoe je die antwoorden omzet naar praktische handelingen, geeft handvaten.

Hoe Weet ik of Lifestyle coaching Goed voor Mij is?

Herken je iets van wat je over Lifestyle Coaching hierboven hebt gelezen? Wil je nog meer lezen? Hier staan vijf aspecten van Lifestyle Coaching. Lees dat ook even (klik op het ⊕ teken om de tekst te openen).

Geeft het herkenning dan is Lifestyle Coaching voor jou geschikt! Maak een vrijblijvende afspraak en bespreek wat je nodig hebt!

Welke vragen horen bij Lifestyle Coaching?

Het betreft existentiële vragen over jouw

Het betreft existentiële vragen over jouw leven, hoe je het leidt en vorm geeft.

Het zijn bijvoorbeeld vragen waarom jouw leven zo moeizaam gaat of waarom alles tegen lijkt te zitten. Ook kan je het gevoel hebben er alleen voor te staan of levensmoe zijn.

Als het leven tegen lijkt te werken, zul jij je aanvankelijk daar waarschijnlijk tegen verzetten of een tandje harder gaan. Totdat je bemerkt dat deze reactie averechts lijkt te werken. Dan ga je vragen stellen.

De vragen gaan over jouw leven en hoe jij het leidt

De mens is onderdeel van de natuur en net zo onderhevig aan de wetten die daarin regeren. Wij kennen slechts een klein deel daarvan en leren iedere dag bij. Existentiële vragen betreffen de kern van de mens, het leven dat voortvloeit uit het hart en de diepste verlangens daarin.

Je kunt gerust stellen dat het negeren van die diepe verlangens een gevoel van ongenoegen en tegenwerkende krachten oproept. Deze krachten werken jou wel ‘tegen’ maar met de intentie jou tot inzicht te brengen dat je aan jouw diepste verlangens voorbij gaat.

Het leven lijkt eerder tegen dan met mij te zijn!

Als het leven eerder tegen jou lijkt te zijn dan met jou, heb je de verkeerde insteek gekozen. Het leven is een groeiproces en wanneer het juist af lijkt te remmen, is daar een goede reden voor.

Dan is het tijd om ook zelf aan de rem te trekken en te gaan onderzoeken wat er niet goed gaat. Als binnen en buiten van de mens niet in overeenstemming zijn, ontstaat er een conflict. Het hangt een beetje van de persoonlijkheid af hoe dit zich uit, maar het conflict zal niet uit zichzelf verdwijnen als de levensvragen niet juist worden beantwoord! En levensvragen raken altijd aan de essentie van het innerlijk en haar verlangens.

Je zoekt antwoorden maar hebt moeite met het vinden

Je hebt dus al vragen aan jezelf gesteld, dat is een goede stap! Maar wat als je de antwoorden daarop niet zelf kunt vinden?

Dan is het tijd om een betere techniek in te zetten. Het is geen probleem om de juiste antwoorden te vinden als je gebruik maakt van de geschikte methodiek. Lifestyle Coaching maakt gebruik van meerdere methodieken die jou helpen om de geschikte antwoorden bij jouw vragen te vinden.

De antwoorden gevonden, en dan?

Wanneer je de juiste antwoorden gevonden hebt, zul jij dat van binnen voelen. Een gevoel van hèhè, erkenning of opluchting. Maar dan?

Dan ga je aan de slag met wat de antwoorden gebracht hebben. Het vinden van de antwoorden is natuurlijk niet genoeg. Je moet er ook wat mee doen. Je gaat veranderingen aanbrengen in je leven op die gebieden waar de antwoorden naar wijzen. Want het leven is niet statisch maar dynamisch. En met dit aanpassen verander je dus jouw levensstijl want die aanpassingen passen bij nu. 

En of je het goed hebt gedaan, zul je snel genoeg merken aan hoe jouw leven er uit gaat zien en hoe jij je van binnen gaat voelen. Lifestyle coaching kan je bij al deze stappen ondersteunen!

Mijn Benadering

Ik geloof dat ieder mens een ongekend potentieel in zich draagt om het eigen leven vorm te geven en dat dit beter werkt als je dit bewust doet. Ieder mens heeft de potentie om ‘gezond, blij en gelukkig’ te leven.

Om gewenste resultaten te behalen is het belangrijk dat de client ruimte krijgt om zijn eigen antwoorden te vinden. Als coach kun je heel gemakkelijk projecteren maar daar is de client niet bij gebaat. Mijn persoonlijke mening houdt dus een zekere afstand tijdens de coaching.

Omdat ieder mens een andere persoonlijkheid heeft, kan de methodiek per persoon verschillen. Vanuit invoelen komt de diversiteit en welke methode gewenst is, vanzelf boven drijven.

Hoe het Werkt

Plan een gratis 1 op 1 gesprek

Je hebt het gevoel dat Lifestyle Coaching iets voor jou kan betekenen en je wilt een afspraak maken om te kijken of ik de juiste Coach ben om  jou te helpen.

Plan een afspraak en geef aan dat je een vrijblijvend gratis gesprek wil. In dit gesprek kijken we naar jouw situatie en geef ik aan wat Lifestyle Coaching voor jou kan betekenen.

NB. Ook de inhoud van dit gesprek is vertrouwelijk en wordt NIET met anderen gedeeld.

i

Kies een CoachingsPlan

Een CoachingsPlan biedt een aantal voordelen:

 • Het helpt overzicht te houden in je voornemen en je aanpak. Een CoachingsPlan omvat een gestructureerde opbouw en maakt het moeilijker om excuses te bedenken om niets te doen.
 • Het helpt om je kosten te beheersen.
 • CoachingsPlannen bieden daarbovenop nog extra’s in de vorm van bijvoorbeeld werkmateriaal, nazorg en een bonus.

Bereik je Doelen

Welke aanpak je ook kiest: losse afspraken, een coachingsplan of een mix met andere coachingsvormen, het gaat erom dat jij jouw doelen behaald.

Alle inspanning zal daarop gericht zijn en zo bijdragen dat jij stap voor stap dichterbij jouw eindresultaat komt. Daar is inspanning van de Lifestyle Coach voor nodig maar ook inspanning van jouzelf!

Uiteindelijk ben jij zelf verantwoordelijk voor het behalen van jouw resultaat!

3 Weken CoachingsPlan

Voor kort tijdsbestek en snelle resultaten kies je dit pakket.

 • 3 Coachingsessies van 1 uur
 • Verslag na iedere sessie via email
 • Eindverslag + feedback + Tips om situatie te stabiliseren
 • Bonus

€ 245

Meer Details

Dit pakket duurt drie weken en kent drie weken achter elkaar een sessie van 1 uur. Er is een logische opbouw. Dit pakket kun je heel goed gebruiken bij situaties die nog niet zo heel lang geleden begonnen zijn, dus nog niet zo ‘vastgeroest’ zijn. Werkt indien mogelijk op locatie (sessie 1 en 2) en op eigen vertrouwde plek (sessie 3).

 • sessie 1: Verkenning situatie, herkennen eigen stijl, inzicht in eigen gedrag. Je krijgt huiswerk mee.
 • sessie 2: Stappenplan, acties daarbij, hulpmiddelen benoemen, testen
 • sessie 3: Uitvoering bespreken, valkuilen, aanscherpen, handvaten, nogmaals testen. 

Na deze drie sessies is er voldoende fundering voor succes gelegd. Alles hangt af van jouw inzet.

Bonus: Na een zelf te bepalen tijdstip, maar binnen een maand na sessie 3, is er gelegenheid nogmaals telefonisch of via scherm (FaceTime, Skype of WhatsApp) tot 30 minuten te overleggen. Of je hiervan gebruik wilt maken, bepaal jijzelf als client.

 

Je ontvangt een factuur vooraf. De pakketprijs is exclusief 21% btw.

6 Weken CoachingsPlan

Voor zaken die meer tijd vragen. Dit is iets dat al langere tijd speelt en waarbij is gebleken dat de pogingen die je hebt gedaan om uit deze situatie te komen, niet zijn gelukt. Pakketinhoud:

 • 5 Coachingsessies van 1 uur
 • Verslag na iedere sessie via email
 • Tussentijdsgesprek over voortgang
 • Eindverslag + feedback + Tips om situatie te stabiliseren
 • Bonus

€ 395

Meer Details

Dit pakket duurt zes weken en kent drie weken achter elkaar een sessie van 1 uur. Er is een gestructureerde opbouw. Dan is er een week ‘rust’ waarin jij aan de veranderingen werkt. Er vindt wel telefonisch tussentijds een gesprek plaats en de voortgang wordt besproken. Dan volgen nog twee sessies in twee weken.

Dit pakket kun je heel goed gebruiken bij situaties die al langere tijd spelen en waarbij jouw eigen pogingen dit te veranderen niet tot het gewenste resultaat heeft geleid.  Werkt indien mogelijk op locatie (sessie 1, 2, 4) en op eigen vertrouwde plek (sessie 3, 5).

 • sessie 1: Verkenning situatie, herkennen eigen gedrag, inzicht in eigen gedrag, pogingen om te veranderen. Je krijgt huiswerk mee.
 • sessie 2: Stappenplan, acties daarbij, hulpmiddelen benoemen, losweken roest, testen
 • sessie 3: Uitvoering bespreken, valkuilen, aanscherpen, handvaten, nogmaals testen.
 • ‘Pauzeweek’: tussentijdsgesprek per telefoon waarin voortgang wordt besproken.
 • sessie 4: op locatie, stand van zaken mbt het ‘vastgeroeste’ deel, verder losweken waar nog haakjes zitten, extra acties, succesformule bepalen.
 • sessie 5: Hoe het gaat, wat is er nog nodig, laatste puntjes op de i

Na deze vijf sessies is er voldoende fundering voor succes gelegd. Alles hangt verder af van jouw inzet.

Bonus: Na een zelf te bepalen tijdstip, maar binnen twee maanden na sessie 5, is er gelegenheid nogmaals telefonisch of via scherm (FaceTime, Skype of WhatsApp) tot 30 minuten te overleggen. Of je hiervan gebruik wilt maken, bepaal jijzelf als client.

 

Je ontvangt een factuur vooraf. De pakketprijs is exclusief 21% btw.

12 Weken CoachingsPlan

Voor moeilijk situaties die al heel lang voortduren, waar je als persoon niet meer tegenop kunt, waar je er bijna helemaal alleen voor staat, is een aanpak nodig die meer tijd vraagt. Net zoals iets dat langdurig vastgeroest is, niet met een hamerklap losgemaakt kan worden, maar deel voor deel losgeweekt en bevrijd moet worden, is ook zo’n situatie iets waar je de tijd voor moet nemen. Pakketinhoud:

 • 8 Coachingsessies van 1 uur
 • Verslag + Tips na iedere sessie via email
 • 2 x tussentijdsgesprek over voortgang
 • Eindverslag + feedback + Tips en handvaten om situatie te stabiliseren
 • Bonus

€ 625

Meer Details

Dit pakket duurt 12 weken en kent drie weken achter elkaar een sessie van 1 uur. Dan is er een week ‘rust’ waarin wel telefonisch tussentijds een gesprek plaats vindt en de voortgang wordt besproken. Daarna weer drie weken achtereen een sessie van 1 uur. Weer een week rust met het tweede tussentijdsgesprek over de voortgang. Dan volgen er nog twee sessies van 1 uur in twee weken. Twee keer wordt er een week overgeslagen naar gelang de voortgang is.

Dit pakket kun je heel goed gebruiken bij situaties die al heel lang voortduren en waarin je eigenlijk niet meer voort kunt. Werkt indien mogelijk op locatie en op eigen vertrouwde plek.

 • sessie 1: Verkenning en bespreking situatie, benoemen eigen rol en die van anderen, benoemen probleem. Je krijgt huiswerk mee (oa. benoemen eigen plussen en minnen).
 • sessie 2: Korte terugblik, inzicht in eigen rol en gedrag, bespreken eigen pogingen om te veranderen. Eerste noodzakelijke stappen vaststellen om inzicht in eigen zelf te krijgen. Je krijgt huiswerk mee (oa. kies de drie sterkste plussen en minnen, wanneer en waarbij gaat het goed, etc).
 • sessie 3: Hoe het gaat, valkuilen bespreken, extra stappen bepalen, acties daarbij, hulpmiddelen benoemen, ‘losweken vaste delen’, testen.
 • ‘Pauzeweek’: tussentijdsgesprek per telefoon waarin voortgang wordt besproken.
 • sessie 4: Uitvoering bespreken, grootste valkuilen benoemen, aanscherpen aanpak, handvaten vinden, nogmaals testen.
 • sessie 5: kleine successen bespreken, versterken eigen plussen, afscheid oude situatie, mindset aanpakken.
 • sessie 6: Mindset bespreken, aanpassen dan wel aanvullen, stappenplan versterken, te nemen acties, Doel nogmaals vaststellen.
 • ‘Pauzeweek’: tussentijdsgesprek per telefoon waarin voortgang wordt besproken.
 • sessie 7: Stand van zaken, waar schuurt het nog? Ondersteuning toespitsen, tevredenheidsmeting op schaal  van 1 – 10.
 • sessie 8: stand van zaken, extra acties, stabilisatie, succesformule bepalen. Hoe het gaat, wat is er nog nodig, laatste puntjes op de i

Na deze acht sessies is er voldoende fundering voor succes gelegd. Alles hangt nu verder af van jouw inzet.

Bonus: Na een zelf te bepalen tijdstip, maar binnen de periode van drie maanden na sessie 8, is er gelegenheid twee maal telefonisch of via scherm (FaceTime, Skype of WhatsApp) tot 30 minuten te overleggen. Of je hiervan gebruik wilt maken, bepaal jijzelf als client.

 

Je ontvangt een factuur vooraf. De pakketprijs is exclusief 21% btw.

Lifestyle Coaching per uur

Je wilt het helemaal open houden en kiest voor Lifestyle Coaching per sessie van een uur. Dan bekijk je na iedere sessie of je een vervolgsessie wilt of niet.

Het voordeel hiervan is dat je zelf de regie over jouw kosten houdt tijdens het proces van coaching. Dat kan één sessie zijn, of drie of tien.

Je profiteert niet van de voordelen die een CoachingsPlan wel heeft zoals een gestructureerde opbouw, een verslag na een sessie per email, een bonus, tips.

Je kunt hier direct een sessie kopen of eerst een vrijblijvende afspraak maken.

€ 55

Meer Details

Je kunt hier direct een sessie kopen of eerst een vrijblijvende afspraak maken.

Je ontvangt een factuur per sessie. De uurprijs is inclusief 21% btw.

 

Heb je nog Vragen?

Share This