Selecteer een pagina

Laten we afspreken

Heb je een vraag of je wilt mij ontmoeten? Schrijf je bericht hieronder en verzend!

Verzend jouw Bericht

13 + 2 =

Welke vragen horen bij Lifecoaching?
Het betreft existentiële vragen over jouw leven, hoe je het leidt en vorm geeft.

Het zijn bijvoorbeeld vragen waarom jouw leven zo moeizaam gaat of waarom alles tegen lijkt te zitten. Ook kan je het gevoel hebben er alleen voor te staan of levensmoe zijn.

Als het leven tegen lijkt te werken, zul jij je aanvankelijk daar waarschijnlijk tegen verzetten of een tandje harder gaan. Totdat je bemerkt dat deze reactie averechts lijkt te werken. Dan ga je vragen stellen.

De vragen gaan over jouw leven en hoe jij het leidt
De mens is onderdeel van de natuur en net zo onderhevig aan de wetten die daarin regeren. Wij kennen slechts een klein deel daarvan en leren iedere dag bij. Existentiële vragen betreffen de kern van de mens, het leven dat voortvloeit uit het hart en de diepste verlangens daarin.

Je kunt gerust stellen dat het negeren van die diepe verlangens een gevoel van ongenoegen en tegenwerkende krachten oproept. Deze krachten werken jou wel ’tegen’ maar met de intentie jou tot inzicht te brengen dat je aan jouw diepste verlangens voorbij gaat.

Het leven lijkt eerder tegen dan met mij te zijn!
Als het leven eerder tegen jou lijkt te zijn dan met jou, heb je de verkeerde insteek gekozen. Het leven is een groeiproces en wanneer het juist af lijkt te remmen, is daar een goede reden voor.

Dan is het tijd om ook zelf aan de rem te trekken en te gaan onderzoeken wat er niet goed gaat. Als binnen en buiten van de mens niet in overeenstemming zijn, ontstaat er een conflict. Het hangt een beetje van de persoonlijkheid af hoe dit zich uit, maar het conflict zal niet uit zichzelf verdwijnen als de levensvragen niet juist worden beantwoord! En levensvragen raken altijd aan de essentie van het innerlijk en haar verlangens.

Je zoekt antwoorden maar hebt moeite met het vinden
Je hebt dus al vragen aan jezelf gesteld, dat is een goede stap! Maar wat als je de antwoorden daarop niet zelf kunt vinden?

Dan is het tijd om een betere techniek in te zetten. Het is geen probleem om de juiste antwoorden te vinden als je gebruik maakt van de geschikte methodiek. Lifecoaching maakt gebruik van meerdere methodieken die jou helpen om de geschikte antwoorden bij jouw (levens)vragen te vinden.

De antwoorden gevonden, en dan?

Wanneer je de juiste antwoorden gevonden hebt, zul jij dat van binnen voelen. Een gevoel van hèhè, erkenning of opluchting. Maar dan?

Dan ga je aan de slag met wat de antwoorden gebracht hebben. Het vinden van de antwoorden is natuurlijk niet genoeg. Je moet er ook wat mee doen. Je gaat veranderingen aanbrengen in je leven op die gebieden waar de antwoorden naar wijzen. En dat is vaak het moeilijkst! Want je laat het oude dat vertrouwd is achter en gaat verder met iets nieuws dat vaak nog onbekend is.

En of je het goed hebt gedaan, zul je snel genoeg merken aan hoe jouw leven er uit gaat zien en hoe jij je van binnen gaat voelen. Life coaching kan je bij al deze stappen ondersteunen!

Je kunt ook bellen of via sms, iMessage of Whatsapp een bericht sturen.

Kees Goedegebure   —    06 26 67 11 28

Online Coachingsmiddelen

Intuïtief Wandelen eBook

Met dit eBook leer je de essentie kennen van het intuïtief wandelen in de natuur of waar dan ook. Leer hoe jouw (natuurlijke) omgeving reageert op jouw innerlijke vragen en verlangens.

Deze methode is al heel oud en werd en wordt nog steeds toegepast door volken die in en dichtbij de natuur leven. Nu kun jij hier ook kennis mee maken.

De Essentie van Doelen Stellen

Stel nieuwe (realistische) doelen voor jezelf en ga op weg om deze te behalen. Begin klein en behaal succes. Maak ze steeds groter en blijf succes behalen!

Weet dat je in staat bent om in jouw leven succesvol te zijn en neem met minder geen genoegen.

Doe Het Zelf Pakket

Wil je liever eerst zelf aan de slag gaan? Met dit 4-stappen-plan, met tekst en uitleg en oefeningen, zet jij jezelf in een nieuwe koers!

Met behulp van de oefeningen groeit het inzicht in je eigen leven en waarom je doet zoals je doet.

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief voor Gratis Coaching Tips en Updates!

Share This