Selecteer een pagina

De Essentie van het Doelen Stellen

 

De essentie van doelen stellen
heeft tot doel het realiseren
van jouw eigen wensen

Grote wensen, kleine wensen
Wensen hebben we allemaal, grote en kleine. De kleine wensen kunnen we soms wel realiseren en daar zijn we dan oprecht blij om wanneer dat gelukt is.

Wensen uit laten komen
Echter, de grotere wensen blijven (te) vaak in de fantasiebeleving en worden bijna nooit gerealiseerd. Dat is jammer, zeker wanneer het een diep gevoelde wens is. Een wens die misschien al heel lang in jou aanwezig is en maar blijft plakken! Maar wensen uit laten komen, klinkt sprookjesachtig en daar heb je toch een goede fee voor nodig …?

Stel doelen
Weet dan dat je in staat bent om in jouw leven succesvol te zijn en neem met minder geen genoegen. Jij kunt jouw dromen realiseren … Jouw wensen uit laten komen … Hoe?
Simpelweg door het stellen van doelen!

Behaal succes!
Stel nieuwe (realistische) doelen voor jezelf en ga op weg om deze te behalen. Begin klein en behaal succes. Maak ze steeds groter en blijf succes behalen! Jij bent de bouwmeester van jouw eigen leven en wanneer je jouw eigen wensen realiseert, zul je dat ook inzien.

 

Binnenkort beschikbaar
Dit programma is binnenkort beschikbaar. Heb je hiervoor interesse, laat dan een bericht achter via het contactformulier hieronder.

Zodra het gereed is, zul je daarvan bericht ontvangen. Dit programma is een promotieprogramma van Lifecoaching Texel en zal gratis worden aangeboden. 

Richt jouw pijlen op het doel

en schiet in de roos!

Share This