Selecteer een pagina

Kees Goedegebure

Personal LifeCoach, Groene Coach, TuinCoach & Consultant

Ondersteuning bij jouw persoonlijke veranderingen en

groene activiteiten in natuur en tuin

Hallo, ik ben Kees! Ik hou van bewustzijn en natuur en heb ervaren dat dat zeer goede instrumenten zijn waar mensen mee in staat zijn hun leven om te vormen in de gewenste richting. 

Mijn Verhaal

Geboren in Zeeland, opgegroeid in de Randstad en sinds 2000 wonend op Texel. Beroepsmatig geschoold tot hovenier, Sociaal Pedagogisch Werker, Wandelcoach en Jobcoach. In 2012 gescheiden en sinds 2014 woon ik samen met Florien en met drie katten.

Sinds 2001 ben ik actief als hovenier/werkleider bij het Maartenhuis op Texel en begeleid ik een groep cliënten vakmatig en sociaal-therapeutisch in het beheer van tuin en landschap. Sinds 2011 heb ik daarnaast ook een eigen bedrijf in coaching. 

Ik heb zelf het roer een paar keer omgegooid en daarmee mijn leven anders ingericht. Daardoor kon ik de nodige stappen maken en heb ik meerdere transformatiemomenten meegemaakt. Ik ken daarom uit eigen ervaring de kracht en waarde van deze inspanningen en hoeveel blijer dat mij als mens heeft gemaakt. 

Mijn ontwikkeling naar coaching is bijna iets vanzelfsprekends voor mij geweest.  Als kind dieren redden en vogeltjes weer gezond krijgen. In de loop van de jaren is dat verschoven richting ondersteuning en coaching van mensen. De ander helpen ligt in mijn aard. Dat doe ik op het gebied van persoonlijke lifecoaching -op locatie of in de natuur- maar ook in het ondersteunen in het onderhoud van jouw eigen tuin. 

Mijn Waarden & Overtuigingen

Iedereen kan gezond, blij en gelukkig zijn

Ik geloof dat ieder mens een ongekend potentieel in zich draagt om het eigen leven vorm te geven en dat dit beter werkt als je dit bewust doet. Ieder mens heeft de potentie om ‘gezond, blij en gelukkig’ te leven. Het is mogelijk iedere dag en ieder moment in je leven die keuze te maken. 

Transformeren lijkt moeilijk maar is makkelijk

Dat start met een andere aanpak en dat begint altijd bij jezelf. Het roer omgooien en je leven anders inrichten. Door samen met anderen te werken en processen te doorlopen, groei je als mens op allerlei gebieden. Bij transformatie kijk je naar wat je wilt bereiken en daar focus je op.

Waarden kun je overal aan ontlenen

De beste waarde ontleen je aan je innerlijke overtuigingen want die zijn authentiek. Alle waarden die ontleent worden aan uiterlijke zaken, gaan verloren zodra dat wegvalt. Zo ontleen ik mijn waarden aan mijn innerlijke weten.

Samen kun je meer dan alleen

Hoewel ik prima alleen kan werken, wordt het toch beter en sterker als je elkaar samen aanvult. De krachten bundelen blijkt telkens opnieuw van grote waarde te zijn om goede resultaten te behalen. Daarom is het goed wanneer we elkaar prikkelen en ondersteunen in het behalen van onze doelen. 

Mijn Benadering

Alles wat tijdens de coachingsessies wordt besproken, is en blijft vertrouwelijk! Discretie is een belangrijk gegeven voor mij als coach. 

Ik streef naar een horizontale benadering. Mensen kunnen functionele (beroepsmatige) verschillen kennen, als mens zijn wij gelijk. Als LifeCoach, Groene Coach of als Tuincoach benader ik ieder met respect, wij zijn immers allemaal op weg op ons eigen Pad. Met onze feilbaarheid en gebreken, help ik om die scheurtjes op te sporen en te repareren. Of ik help heel praktisch jouw tuin weer op orde te krijgen.

Relevante Blogposts

De Essentie van Doelen Stellen

  • Part 1 – Doel Vaststellen
  • Part 2 – Focus bepalen
  • Part 3 – Grenzen Bepalen

Wacht niet Langer. Start Vandaag met het Realiseren van jouw Doelen!

Share This